miercuri, 30 decembrie 2015

La multi ani 2016!♡

     Dragi copii, parinti si prieteni, 
sper ca ati petrecut in liniste si pace Sfintele sarbatori de Craciun si ca v-ati putut bucura de cei dragi pe langa voi!
    Pentru noul an 2016 va urez muuuulta sanatate , liniste sufleteasca, multa inspiratie pentru a va atinge scopurile si cat mai multe evenimente si surprize frumoase. 
   Iar noua tuturor celor implicati in proiect ne urez sa avem in continuare forta de munca si dorinta de a implini ceva frumos pentru noi si pentru copiii nostri.
    La multi ani 2016!♡
    Astept cu bucurie sa ne revedem!
    Cu drag
    Carmen Burciu - cadru didactic

Frohe Weihnachten allen und einen guten Rutsch ins neue Jahr


      A sosit Mosul la scoala si gradinita romaneasca si anul acesta. Multi copii frumosi s-au bucurat de venirea lui si de cuvintele lui frumoase, iar parintii, bunicii si oaspetii s-au bucurat de spectacolul frumos oferit de copii. Va multumim tuturor pentru prezenta. Poezii, colinde si piesa "La urat" din "Amintiri din copilarie " ne-au bucurat pe toti. Bravo copii; multumim parintilor, bunicilor si cadrelor didactice pentru eforturile facute. De asemenea, ne-am bucurat ca sambata aceasta s-au implinit 3 ani de existenta a Scolii si gradinitei romanesti "Mihai Eminescu" din Mannheim.
    La multi ani!
    Craciun fericit tuturor si un an nou cu multe bucurii. Sa ne revedem cu bine dupa vacanta de iarna. Iar celor care pleaca in Romania va dorim drum bun, colind frumos si sa va intoarceti cu bine.
Frohe Weihnachten allen und einen guten Rutsch ins neue Jahr!






"Badulet, bradut frumos, ninge peste tine/ Hai in casa mea acum unde-i cald si bine."

    Am avut din nou o dimineata minunata impreuna. Am exersat cu harnicie pentru serbarea cu Mos Nicolae. Pe 12.12 vine Mosul Nicolae. Ne intalnim tot la 9.30.
    "Badulet, bradut frumos, ninge peste tine/ Hai in casa mea acum unde-i cald si bine."